s 15 vjetori Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 15 vjetori

15 vjetori i Flamurit ne Shkup?

15 vjetori i Flamurit ne Shkup?

Kush e pati më vështirë? SKËNDERBEU,2.PLAKU I VLORËS ose DEPUTETI i Popullit Shqiptar nga Kërçova? 15-vjetori jubiliar (08. 07.1997-08. 07. 2012) i shpalosjes dhe mbrojtjes me plotë sukses i Flamurit… Read more »