s 1500. kuaj fuqi. arrin. fluturoje Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 1500. kuaj fuqi. arrin. fluturoje

Porsche 911 me 1500 kuaj fuqi arrin të fluturojë (VIDEO)

Porsche 911 me 1500 kuaj fuqi arrin të fluturojë (VIDEO)

Makina që do të shihni në videon e mëposhtme është Porsche 911. Kjo makinë ka katër rrota aktive dhe është shumë e fuqishme por falë shtesave dhe modifikimeve që Eddie… Read more »