Browsing Tag

16 femije

Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë

Njeriu më pjellor jeton në Britani, është 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë. Bëhet fjalë për Jamie Cumming, i cili ka hobi për të lindur fëmijë. Jamie konsiderohet i rrezikshëm sepse nuk është në gjendje të rrisë fëmijët (është i papunë) dhe…