s 16 Maj | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 16 maj

Boksieri Sefer Seferi me 16 Maj do të ngjitet në ringun e Hamburgut, krahas vëllait të tij Nuriut

Boksieri Sefer Seferi me 16 Maj do të ngjitet në ringun e Hamburgut, krahas vëllait të tij Nuriut

Boksieri nga Korita e Gostivarit, Seferi Seferi do të ndeshet me 16 Maj në Hamburg të Gjermanisë. Në të njëjtën natë dhe në të njëjtin vend ku vëllau i tij… Read more »