s 18 vjecarja Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 18 vjecarja

Ekspertët e mjekësisë: Nazimja në “shok psikologjik të rënduar”

Ekspertët e mjekësisë: Nazimja në “shok psikologjik të rënduar”

Nazime Visha, 18- vjeçarja që ekzekutoi Fiqiri Muçën, të cilin e akuzonte për përdhunim dhe abuzime seksual për katër vite me radhë, nuk ka qenë asnjëherë shtatzënë dhe nuk ka… Read more »