Browsing Tag

18

Google+ me 18 funksione të reja

Ndërsa është duke synuar që t’i “shkund” disa prej operacioneve të saj para Krishtlindjeve, Google dhe ekipi i saj i rrjetit social Google+ janë duke punuar që të sjellin risitë e fundit për përdoruesit para përfundimit të këtij viti.…