s 1830 Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 1830

Zbulohet libri me lëkurë njeriu

Zbulohet libri me lëkurë njeriu

Një libër në bibliotekën e Devonit, në Angli, është mbuluar me lëkurë njeriu, njoftuan mediet angleze. Libri makabër daton nga viti 1830 dhe përmban poezitë e John Miltonit. Ai është… Read more »