s 1878 Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 1878

Shënohet 133-vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Shënohet 133-vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Sot shënohet 133-vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, e cila është e mbajtur në Prizren më 1878 dhe është një nga ngjarjet më të rëndësishme historike të kombit shqiptar. Për… Read more »