s 2 paga Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 2 paga

Serbët në Kosovë i marrin tri paga në muaj

Serbët në Kosovë i marrin tri paga në muaj

Shumë mjek, arsimtar, zyrtarë të institucioneve lokale dhe një pjesë e të punësuarve në kompanitë publike në Kosovë, me vite të tëra e bëjnë vetëm një punë, kurse marrin nga… Read more »