s 20 plumba Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 20 plumba

Greqi, ekspertiza: 20 plumba shqiptarëve të arratisur

Greqi, ekspertiza: 20 plumba shqiptarëve të arratisur

Të lodhur nga ndjekja për një kohë të gjatë policia greke ka derdhur gjithë inatin mbi dy shqiptarët e vrarë Edison dhe Flamur Lika, që sipas raportit mjeko-ligjor ata kanë… Read more »