s 20 vjet Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 20 vjet

Jeta do të zgjatet edhe për 20 vjet?

Jeta do të zgjatet edhe për 20 vjet?

Së shpejti, ndoshta të gjithë banorët e planetit do të mund të bëhen jetëgjatë. Shkencëtarët janë në prag të zbulimit të kohëzgjatjes së rinisë së njeriut. Janë përcaktuar disa mënyra… Read more »

Hani më pak dhe zgjateni jetën për 20 vjet

Hani më pak dhe zgjateni jetën për 20 vjet

Nëse vendosni të konsumoni 40 për qind më pak ushqim në raport me sasinë që e hani zakonisht, mund t’ia zgjasni vetes jetën për 20 vjet, pohojnë shkencëtarët. Hulumtuesit e… Read more »

Prokuroria pa prova, kërkon 20 vjet burg për Haradinajn!

Prokuroria pa prova, kërkon 20 vjet burg për Haradinajn!

Prokurorët e Tribunalit Ndërkombëtar të Hagës kanë kërkuar që Ramush Haradinaj, ish kryeministër i Kosovës, të dënohet së paku me 20 vjet burgim, nën dyshimet për krime lufte. Të njëjtin… Read more »