Browsing Tag

200

Telefoni i ri i HP do të kushtojë 200 dollarë?

Është thënë disa herë deri më tani se HP është duke punuar në një telefon të mençur Android, përkatësisht një telefon i cili do të ketë ekran të madhësisë së fabletëve, dhe i cili do të paraqitet në publik brenda disa javëve të ardhshme.…