Browsing Tag

2012

Video qe vlen te shikohet dy here

Me Të vërtet ja vlen që ta shikoni 2 herë këtë videon pasi që është një video shumë interesante në këtë video gjithqka ndodhë..Në këtë video keni edhe aksidente edhe humor qesharake….

The A Team

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi.