s 25 qytetarë Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 25 qytetarë

Lëndohen 25 qytetarë serbë

Lëndohen 25 qytetarë serbë

Gjatë aksionit të së enjtes të KFOR-it dhe EULEX-it në veri të vendit, 22 qytetarë serbë janë lënduar lehtë. “Ata janë kuruar në shtëpinë e shëndetit në Zubin Potok”, ia… Read more »