s 25% Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 25%

Fansja 25-vjeçare do të martohet me vrasësin 80-vjeçar që gjendet në burg

Fansja 25-vjeçare do të martohet me vrasësin 80-vjeçar që gjendet në burg

Emri i Charles Manson mbahet mend mirë nga amerikanët, pasi në vitet e shtatëdhjeta ai u shndërrua në një prej kriminelëve më të njohur të SHBA-ve, pas disa vrasjeve të… Read more »

Pritet inflacion deri 25%, 1 euro – 75 denar

Pritet inflacion deri 25%, 1 euro – 75 denar

Pas serisë së shtrenjtimeve që kanë filluar që në vjeshtë dhe rritje të tjera të çmimeve që priten, është reale dhe e mundur zhvlerësim i denarit? Siç raporton Ohridsky, zv.kryeministri… Read more »