s 2700 euro Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 2700 euro

Suedia kërkon punëtorë, paga 2700 euro

Suedia kërkon punëtorë, paga 2700 euro

Sipas firmës konsulente Ernst & Young, paga mesatare bruto në Suedi është 32.769 € në vit, ose 2730 € në muaj. Me qëllim për të thithur kuadër të përgatitur dhe… Read more »