s 3.600 Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 3.600

Tetovari gënjen 30 vjeçaren për martesë dhe ia mer 3.600 €

Tetovari gënjen 30 vjeçaren për martesë dhe ia mer 3.600 €

Tridhjetë vjeçarja Q.F, mbrëmë ka kërkuar ndihmë nga policia, pasi që e ka kuptuar se 38-vjeçari A.SH nga fshati Dëbërc i Tetovës, i cili ka qenë i punësuar përkohësisht jashtë… Read more »