s 32 milione Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 32 milione

32 milionë njerëz njëkohësisht në Skype

32 milionë njerëz njëkohësisht në Skype

Nuk ka asnjë dilemë se se të gjithë e duan shërbimin Skype dhe e përdorin atë. Kjo, pasi që shërbimi i bazuar në VoIP është i dobishëm për të folur… Read more »