s 3272 | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 3272

Maqedoni: Për një vit, 3272 plaçkitje dhe grabitje

Maqedoni: Për një vit, 3272 plaçkitje dhe grabitje

Fenomeni i plaçkitjeve dhe i grabitjeve, qofshin të lehta apo të rënda, është sfida më e re me të cilën po përballen në vazhdimësi autoritetet dhe Ministria e Punëve të… Read more »