s 34 vjec Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 34 vjec

Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë

Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë

Njeriu më pjellor jeton në Britani, është 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë. Bëhet fjalë për Jamie Cumming, i cili ka hobi për të lindur fëmijë. Jamie konsiderohet i rrezikshëm… Read more »