s 37% | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 37%

37 për qind e përdoruesve zëvendësojnë kompjuterët për telefona dhe tabletë

37 për qind e përdoruesve zëvendësojnë kompjuterët për telefona dhe tabletë

Përmbajtja që dikur kërkohej kryesisht nga kompjuterët personal, sot është zëvendësuar dhe po bëhet nga pajisjet mobile që përfshijnë tabletët dhe telefonat e mençur. Sipas Connected Intelligence Application dhe NPD,… Read more »