s 51 vjeçarja Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 51 vjeçarja

Gostivar: 51-vjeçarja sulmohet dhe plaçkitet në mes të ditës

Gostivar: 51-vjeçarja sulmohet dhe plaçkitet në mes të ditës

Një grua e moshës 51 vjeç, ka qenë viktimë e një plaçkitjeje të ndodhur në mes të ditës në Gostivar. Bëhet fjalë për shtetasen Gj.I nga Gostivari, e cila ishte… Read more »

51-vjeçarja sulmohet dhe plaçkitet në mes të ditës

51-vjeçarja sulmohet dhe plaçkitet në mes të ditës

Një grua e moshës 51 vjeç, ka qenë viktimë e një plaçkitjeje të ndodhur në mes të ditës në Gostivar. Bëhet fjalë për shtetasen Gj.I nga Gostivari, e cila ishte… Read more »