s 51 Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 51

Maqedoni, 51 shqiptarë të arrestuar

Maqedoni, 51 shqiptarë të arrestuar

Në një aksion të policisë maqedonase janë arrestuar 51 shtetas shqiptarë për qëndrim ilegal. Në kontrollin e ushtruar, janë zbuluar 32 shtetas shqiptarë në Tetovë dhe 19 në Gostivar. Shtetasit… Read more »