s 54 raste Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 54 raste

54 raste në Qendrën Urgjente të Shkupit

54 raste në Qendrën Urgjente të Shkupit

Pesëdhjetë e katër pacientë janë pranuar dhe janë kontrolluar gjatë natës së Viti të Ri në Qendrën urgjente kirurgjikale në Shkup. Prej tyre, 18 pacientë janë pranuar si rezultat i… Read more »