s 7 emra Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 7 emra

Itali, kapet shqiptari trafikant, që fshihej duke përdorur 7 emra

Itali, kapet shqiptari trafikant, që fshihej duke përdorur 7 emra

TREVIGLIO (ITALI) – Kishte vendosur që t’ia mbathte kapjes duke u fshehur në Treviglio, me një emër tjetër dhe dokumenta të tjera. Por, pas katër muaj fshehjeje, personeli i komisariatit… Read more »