s 7 vajza Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 7 vajza

Mësuesi përdhunoi 7 vajza, prej 1,5 deri në 6 vjeç

Mësuesi përdhunoi 7 vajza, prej 1,5 deri në 6 vjeç

Përdhunonte vajza të vogla dhe aktin e ‘arkivonte’ në foto dhe video, që më vonë i shërbyen autoriteteve si prova. Ngjarja në Volketswil, Zvicër, ku një burrë 31-vjeçar ka shfrytëzuar… Read more »