s 730 KG Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 730 KG

Gruaja më e shëndoshë në botë

Gruaja më e shëndoshë në botë

Susanne Eman, është gruaja më e shëndoshë në botë, por ajo nuk kënaqet me kaq. Gruaja amerikane peshon 330 kg dhe kërkon të arrijë të paktën 730 kg për tu… Read more »