s 75 denar Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 75 denar

Pritet inflacion deri 25%, 1 euro – 75 denar

Pritet inflacion deri 25%, 1 euro – 75 denar

Pas serisë së shtrenjtimeve që kanë filluar që në vjeshtë dhe rritje të tjera të çmimeve që priten, është reale dhe e mundur zhvlerësim i denarit? Siç raporton Ohridsky, zv.kryeministri… Read more »