s 80 Mijë | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 80 mijë

Kodi gjenetik i vajzës që jetoi 80 mijë vjet më parë zbulohet i plotë

Kodi gjenetik i vajzës që jetoi 80 mijë vjet më parë zbulohet i plotë

Kodi i ADN-së i mbetjeve të një vajze që jetoi dhe vdiq në një shpellë të Siberisë 80 mijë vjet më parë u zbulua deri në detajet më të vogla… Read more »