s 92 Anetare | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 92 anetare

Nuk Isha “Luli” dhe SHIK-u Ishte Tjetër

Nuk Isha “Luli” dhe SHIK-u Ishte Tjetër

Më 2008, SHIK-u kishte 92 anëtarë. Kriter për të hyrë në këtë organizatë ishte “pastërtia nacionale”. Drejtohej nga Kadri Veseli, Ilmi Reçica, Latif Gashi, Fatmir Xhelili, Fadil Demaku, Ilmi Ramadani… Read more »