VIP

Tre fituesit e “Miss dhe Mister Albania 2012?

Spektakli i bukurisë “Miss & Mister Albania”, ka shpal lur mbrëmjen e djeshme fituesit. Aktiviteti më i rëndë-sishëm i këtij lloji në vend ka dhënë çmimet e para për tre prej të rinjve, në kategori të ndry-shme.

Ersela Kurti u shpall “Miss World Albania”. Ajo Do të për-faqësojë Shqipërinë në kon-kursin ndërkombëtar “Miss World”. Bukuroshja Adrola Dushi u shpall “Miss Univers Albania”. Ajo do të përfaqësojë Sh-qipërinë në konkursin “Miss Universi”. Ndërsa Geraldo Biba u shpall “Mister Albania” dhe do të përfaqësojë Shqipërinë në konkursin “Mister Universi”.

Miss dhe Mister Albania është një prej spektakleve më të suk-sesshmit ne hapësirën sh-qiptare. Spektakli dhe ceremo-nia e ndarjes së çmimeve do të transmetohet ditën e hënë në Televizionin Klan. Çmimet Vitet e fundit për arsye të ndry-shme realizimi i këtij evenimen-ti televiziv nuk ka qenë i përvit-shëm.

Këtë vit, Vera Grabocka bashkë me Alketa Vejsiun dhe stafin e Televizionit Klan do të rikthehen për të përzgjedhur va-jzën dhe djalin më të bukur të Sh-qipërisë. Për vajzat do të u ndanë 2 çmime: Çmimi i parë është “Miss Universe Albania”.

Fituesja do të shkojë në këtë konkurs ndërkombëtar mes 120 shteteve, ku producent është Donald Trump. Çmimi tjetër “Miss World Albania” me produ-cente Gulia Moore, prej disa vitesh ka edhe përfaqësuesen e Shqipërisë mes 125 shteteve.

“Mister Albania” do të shkojë në “Mr World”, konkursi më i madh botëror për djemtë. Ndërkaq si-pas mediave, agjencia Elite Model Paris do të akordojë 2 çmime për vajzën dhe djalin më tërheqës për fotokamerat. Kjo agjenci ka qenë për shumë vite shtëpia e Claudia Shcifer dhe Kate Moss, me një kontratë të lak-muar nga mijëra të rinj nga e gjithë bota, vajza dhe djali që do të fitojnë këtë titull do të ndry-shojnë jetën e tyre.

CMIMET

Ersela Kurti, Miss World Albania
Adrola Dushi, Miss Univers Albania
Geraldo Biba, Mistër Albania

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button