Afroviti Goge lidhet me ish-të dashurin e Aida Bajraktarit

Afroviti Goge është një trend i njohur social. Vajzat e show biz-it qarkullojnë mes njëra tjetrës të dashurit. Kjo ka ndodhur edhe me të dashurin e ri të modeles Afroviti Goge e cila prej disa kohësh është e lidhur me ish të dashurin e Aida Bajraktarit, ish velinë e Fix Fare dhe moderatore e një … Continue reading Afroviti Goge lidhet me ish-të dashurin e Aida Bajraktarit