Sërish debat i cunguar

Disa liderë të partive politike shqiptare në Maqedoni bënë thirrje për debate parazgjedhore, kurse disa liderë nuk e zënë të arsyeshëm konfrontimin. Zëdhënësi i Demokracisë së Re (DR), Arjanit Hoxha tha se kjo parti gjithnjë ka qenë e gatshme për debate me partitë tjera si dhe disa herë iu ka bërë ftesë liderëve të tjerë për debat. “Ne edhe në të kaluarën edhe tani...