Urime për Shën Valentin

Edhe pse thonë se koha hakmerret me harresë ndaj kujtimeve, dashuria ime për ty kurrë nuk do të zbehet. Ajo që bëhet për hir të dashurisë është përtej të mirës dhe së keqes. Kisha dashur që kurrë të mos përfundojnë ato ditë.

Rrahje mes maqedonasve dhe grekëve (VIDEO)

Gjatë protestave të djeshme të mbajtura në Melburn të Australisë ka ndodhur një incident i përgjakshëm mes komunitetit grek dhe atij maqedonas. Sipas mediave që kanë raportuar për ngjarjen, gjatë protestave të komunitetit grek me…