Horoskopi

horoskopi-2014Dashi (21.03  –  20.04)

Shtatë muajt e parë të vitit 2014 nuk do të jenë të lehtë për të gjithë ju, por sidomos njerëzit me shenjën e Dashit, Peshores, Gafores dhe Bricjapit do të kenë disa vështirësi.
Dy planetet Marsi dhe Urani do të ndikojnë në këtë shenjë ku ato do të jenë dinamikë dhe të trazuar duke sjellë kështu në jetën e Dashit ngjarje me ndikime të forta. Dashët e duan luftën dhe kanë guxim ta përballojnë stresin duke menaxhuar momentet kritike me paraqitje të shkëlqyer.
KARRIERA
Karriera juaj për këtë vit do të marrë një kthesë të re në jetën tuaj. Ritmi juaj në arenën profesionale do të ngadalësojë pak. Por mos e humbisni shpresën. Detyrat e përsëritura nuk do të ju shqetësojnë. Gjysma e parë e vitit do të jetë e qetë. Por, gjysma e dytë e vitit do tju mbajë në një shumëllojshmëri të punëve tuaja për t`i mbyllur.
DASHURIA
Marrëdhënie të reja dhe tërheqje të reja do të vijnë në rrugën tuaj gjatë vitit 2014. Ju do të keni takime të reja me njerëz të rinj në jetën tuaj. Kjo do t’ju ndihmojë për të shqyrtuar rrugët e reja në fushën e dashurisë dhe romancës.
Kur vjen puna tek përçarjet dhe keqkuptimet në jetë do të jenë dy dialogje të hapura. Këtë vit ju do të shihni marrëdhëniet në një dritë të re. Mos merrni vendime të nxituara me partnerin tuaj .
FINANCAT
Financat tuaja duhet të ketë ndryshime të mëdha dhe luhatje gjatë rrjedhës së vitit 2014. Duhet të keni kujdes me kreditimin. Qëndroni larg nga blerjet me vlera të larta për këtë vit . Fundi i vitit ka të ngjarë t`iu gjejë me disa blerje të mira në fushën e pasurive të patundshme.
SHËNDETI
Viti 2014 do t’iu sjellë një shëndet të mire me gëzime dhe ngarkesa të energjisë me tension të lartë. Gjysma e parë e vitit do tju bekojë me shëndet të mirë edhe pse gjysma e ardhshme mund të sjellë disa sëmundje të vogla të rastit.

Demi (21.04   –  20.05)

Viti 2014 do të sjellë ndryshime të mëdha në jetën tuaj personale dhe profesionale. Ju do orientoheni larg zakoneve të këqija të padëshiruara. Gjendja juaj mendore do të jetë më e fortë se zakonisht gjatë gjithë rrjedhës së këtij viti.Ju do të merrni frymëzim për jetën nga personat që ndodhen rreth jush gjatë këtij viti. Por pasuria juaj më e madhe do të ishte thjeshtësia dhe përshtatja nga çdo lloj situate që do tju ofrohet. Shmangni llojet e tundimet që do tju vijnë në rrugën tuaj në këtë periudhë. Do të shkëlqeni në fushat tuaja me interes.
KARRIERA
Një e ardhme më e mirë profesionale është parashikuar për ju për vitin 2014. Por kini kujdes nga mashtrimet dhe akuzat e pavërteta që mund t`iu sjellin një ngatërrim në shpirtin tuaj të punës. Gjysma e parë e vitit do të sjell ndryshime të mëdha në karrierën tuaj. Dhe gjysma e dytë do t`iu ndihmojë të konsolidoni interesat tuaja.
DASHURIA
Ju do të merrni një kuptim të ri për dashurinë dhe marrëdhëniet gjatë vitit 2014. Perspektiva juaj e dashurisë duhet të ndryshojë në të mirën tuaj. Kjo është një kohë e prirur për të çrrënjosur marrëdhëniet e padëshiruara që ju kanë mërzitur për kohë të gjatë. Mësohuni që t`i përshtateni nevojave dhe veprave të partnerit tuaj gjatë kësaj kohe. Shmangni keqkuptimet në lidhje me partnerin tuaj. Mundohuni të mos e krijoni marrëdhënien me partnerin duke e mbytur me emocionet tuaja.
FINANCAT
Çështje të caktuara financiare do të shfaqen në jetën tuaj gjatë këtij viti 2014. Por nuk do të ketë efekte të mëdha. Mundohuni të siguroni të ardhmen tuaj financiare duke planifikuar për pensionin tuaj. Shmangni shpenzimet e panevojshme. Do të keni disa shpenzime mjekësore të lidhura me anëtarët e familjes.
SHËNDETI
Kujdes nga ajo që ju hani dhe pini për këtë periudhë kohore. Këto mund të jenë një taksë mbi shëndetin tuaj. Kjo është koha më e mirë për të ribalancuar dietën tuaj. Disa probleme nervore dhe dhimbje muskulare do t`iu mundojnë gjatë gjysmës së parë të vitit. Gjysma tjetër do t`iu aktivizoj në aktivitete të ndryshme sportive.
Zakonisht njerëzit Dem kanë trupa të fuqishëm dhe rezistentë, por si Saturni dhe Marsi do të formojnë një opozitë me Diellin dhe do të qëndrojnë në shtëpinë e shëndetit të Demit deri në korrik 2014-tës.
Binjaket  (21.05   –   21.06)
Viti 2014 do të sjellë një përparësi në karrierën tuaj.
Jeta juaj do të jetë e butë dhe pa pengesa gjatë këtij viti. Planetët nuk do të kenë efekte të dëmshme mbi ju gjatë kësaj periudhe kohore. Kjo është një kohë e prirur për t`i vënë planet dhe idetë tuaja në punë. Ju duhet të riprioritizoni marrëdhëniet tuaja. Fati dhe pasuria do të vijnë për ju pa i kërkuar shumë.
Paqja dhe harmonia do të mbizotërojnë në shtëpi dhe në vendin tuaj të punës. Disa polemika që ju mërzisnin do t`i vijë fundi në këtë vit.
KARRIERA
Karriera juaj do të jetë më e mirë se vitet e mëparshme në kuptimin që ju do të jeni të lirë nga të gjitha debatet që keni patur më parë me kolegët tuaj. Ju do të jeni në gjendje të lundroni pa probleme duke rritur kështu aftësinë tuaj profesionale në shkallë të lartë.
DASHURIA
Në jetën tuaj këtë vit dashuria dhe marrëdhëniet do të vijnë të parat. Ju do të komandoheni nga ndjenja dhe emocionet tuaja. Megjithatë natyra juaj haptazi e ndjeshme duhet të frenohet në një masë më të madhe. Ky është viti i prirur për të kuptuar plotësisht personalitetin tuaj. Fundi i vitit do t`i shoh Binjakët të vendosur në një marrëdhënie të rehatshme apo martesë. Dëgjoni zemrën tuaj kur është fjala për dashurinë dhe marrëdhëniet gjatë vitit 2014 .
FINANCAT
Hyrjet tuaja financiare për vitin 2014 do të jenë të moderuara dhe të vetëqëndrueshme. Vendosni iniciativat tuaja për të bërë financat e qëndrueshme për periudhën e këtij viti. Fundi i vitit do të jetë me hyrje të mëdha financiare me investime të parashikuara në fushën e pasurive të patundshme me vlerë të lartë.
SHËNDETI
Shëndeti do të jetë i kënaqshëm gjatë vitit 2014 për ju. Pamja juaj ka të ngjarë të bëjë një deklaratë në këtë periudhë, ku do të tregoni një pjesë të mirë tek ju me botën që ju rrethon.
Nëse ju jeni një grua, një paralajmërim i veçantë i horoskopit për vitin 2014 është për sa i përket shtatzënisë dhe lindjes së femijes.
Gaforrja (22.06  –  22.07)
Viti 2014 do t`iu shoh se ju jeni të angazhuar më shumë me jetën tuaj personale se me atë profesionale. Marrëdhëniet do t`iu thonë më shumë në këtë vit se kurrë më parë. Marrëdhëniet familjare do të mbeten të qëndrueshme për shumicën e vitit në gjysmën e tij të parë.
Por të jeni të sigurt se vetja juaj nuk përshtatet me atë që bëni. Ju duhet të uleni në nivelin e të tjerëve në mënyrë që t`iu kuptojnë plotësisht. Ju duhet hiqni dorë nga qëndrimet tuaja autoritare. Mësoni t`i frenoni dëshirat tuaja të brendshme dhe emocionet gjatë kësaj periudhe kohore. Ju duhet të silleni me dashamirësi në fjalët dhe veprat e atyre që janë përreth jush.
KARRIERA
Jeta juaj profesionale do të ishte shumë më e kënaqshme në vitin 2014. Suksesi do të vijë tek ju nga të gjitha anët. Të gjitha përpjekjet e vëna nga ju vitet e fundit do të fillojnë të japin rezultate në këtë vit. Ju do të jeni në gjendje për të arritur disa pozicione të qëndrueshme në fushën e karrierës tuaj. Partneriteti dhe projektet që përfshijnë veprat e bashkëpunimit do jenë mjaft mirë. Gjysma e dytë e vitit do të sjellë promovime dhe ndryshime të mëdha në interesin më të mirë të karrierës suaj.
DASHURIA
Ky do të jetë një vit ku ju do të mësoni të dalloni mes marrëdhënieve reale dhe joreale në dashuri. Nuk Duhet të mashtroheni me premtime të rreme në vend që të jetoni të tashmen. Ju do të jeni në gjendje për të përmbushur shumë dëshirat e partnerit tuaj. Ju duhet të mësoni për të analizuar rrjetet sociale për gjetjen e shpirtit tuaj ideal. Një zgjedhje e zgjuar do të jetë për ju në fund të këtij viti. Duhet të jeni të hapur për dialogje me partnerin kur lindin diskutime në marrëdhënie.
FINANCAT
Gjendja juaj financiare këtë vit do të ishte përgjithësisht e mirë me mbështetje që do të vijnë nga të gjitha anët. Ju do të jeni në gjendje për të gjetur mënyrat e duhura për të përmirësuar gjendjen tuaj financiare në shoqëri. Ju mund të arrini qëllimet tuaja financiare të përcaktuara kohë më parë këtë vit. Në gjysmën e dytë të vitit do të shihni një fluks të madh financiar që do t`iu mbajë për tja kaluar mirë në vitet e ardhshme.
SHËNDETI
Shëndeti juaj në përgjithësi dhe mirëqenia do të ishte në të mirën tuaj në krahasim me vitet e mëparshme. Ju do të fitoni një energji të re për të punuar shumë për idealet tuaja në jetë. Sigurohuni që keni vënë mënjanë disa kohë për pushim pasi do të keni nevojë.
Luani (23.07  –  22.08)
Viti 2014 do të jetë shumë produktiv për ju. Ju do të jeni në gjendje për të përmbushur shumë nga ambiciet tuaja dhe idealet në jetë në sajë të pushtetit dhe punës së vështirë. Ndryshime radikale janë të mundshme në jetë gjatë rrjedhës së këtij viti. Ju do të jeni në gjendje për të konsoliduar disa nga projektet që keni filluar disa vjet më parë. Në këtë vit do të merrni vendimeve të rëndësishme në jetë në lidhje me jetën personale dhe profesionale. Ju do të keni kohë të mjaftueshme në dorë për të shijuar jetën.
Pengesat që do të hasni në rrugën tuaj duhet të mësoni t`i kapërceni me fuqinë tuaj të vullnetit të mirë që keni. Ju do të përfundoni në çdo aspekt si fitimtarë më tepër se viti që latë pas.
KARRIERA
Nuk do të keni ndikime të mëdha në jetën tuaj profesionale gjatë rrjedhës së këtij viti. Ju duhet të bëni më shumë përpjekje dhe përkushtim për të përmbushur objektivat e vendosura nga autoritetet tuaja në punë. Ju duhet të përqëndroheni në idealet tuaja dhe të tjerat lihini mënjanë. Nëse do tju ofrohen sipërmarrje të reja duhet të filloni t`i përballoni me rezistencë të ashpër përfshirë këtu dhe konkurrencën. Ju do të ndesheni me situate në të cilat do të keni sukses të cilat do tju rrisin në shkallë profesionale .
DASHURIA
Jeta juaj në dashuri këtë vit do të jetë plot me surpriza dhe do të ketë disa ulje dhe ngritje. Emocionet tuaja dhe ndjeshmëria do të kenë kulmin e tyre. Ky vit do të jetë ai që do të lidhë një nyje duke sjellë një marrëdhënie të rehatshme. Ju duhet të jeni të gatshëm të bëni sakrifica të caktuara për marrëdhënien e mbajtur deri më tani. Gjysma e dytë e vitit do ju ndihmojë për të konsoliduar jetën tuaj të dashurisë.
FINANCAT
Viti 2014 do tju gjejë të mbushur me shumë të holla në dorë si kurrë më parë. Blerjet më shumë materiale si një makinë luksoze janë gjithashtu në karta. Por duhet të jeni të sigurt për të caktuar kufijtë mes asaj që dëshironi dhe nevojave. Disa shpenzimet mund t`i frenoni dhe t`i shtyni për një datë të mëvonshme për stabilitetin tuaj financiar më të mirë në jetë.
SHËNDETI
Keni gjasa për t`i dhënë më pak rëndësi shëndetit tuaj këtë vit. Dhe kjo ka të ngjarë të marrë një taksë mbi të përgjithshëm në mirëqenien tuaj. Dëgjoni sinjalet e trupit tuaj dhe veproni në përputhje me rrethanat. Megjithatë dhimbje koke dhe dhimbje të tjera të ngjashme do t`iu shkaktojnë shqetësim gjatë gjysmës së parë të vitit. Por në fund të vitit do të të keni një shëndet të mire.
Virgjeresha  (23.08   –   22.09)
Gjatë gjithë vitit 2014 jeta juaj do të jetë e mbushur me shumë energji dhe forcë. Jeta do të jetë e butë me një qiell të qartë në përgjithësi. Nuk do të keni një ekuilibër të përsosur gjatë kësaj periudhe kohore. Kjo është një kohë kur ju keni marrë një devijim nga rruga juaj e jetës.
Ky është një vit kur rrethi juaj shoqëror zgjeron lidhje të reja në jetë. Do të vendosni kontakte jashtë shtetit. Nuk do të ketë ndryshime të mëdha në jetën tuaj siç mund të ishte një promovim shumë i pritur, ose një njohje për punët tuaja artistike. Përqëndroni të gjitha energjitë tuaja për të bërë më të miren në jetën tuaj. Kjo është koha e jetës tuaj, kur ju do të fitoni shumë reputacion përreth.
KARRIERA
Jeta juaj profesionale do të jetë e qetë për vitin 2014. Megjithatë ju pëlqen apo nuk ju vendi i punës në anën tuaj profesionale do të ndryshoni për mirë. Ju do të fitoni vullnetin e mirë të eprorëve tuaj pa shumë përpjekje. Ju do të merrni mundësi për të mësuar më shumë dhe për të përmirësuar bazën e njohurive tuaja në lidhje me karrierën tuaj. Të jeni i sigurt se ky vit do t`iu heq çdo fërkim që ju mund të hasni me kolegët tuaj.
DASHURIA
Jeta juaj e dashurisë do të jetë e moderuar me një sasi të vogël e të ëmbël. Ju do të jeni në gjendje të zhvilloni kënaqësitë me partnerin tuaj. Forca juaj e tërheqjes drejt seksit të kundërt do të jetë më e lartë me shumë mundësi për zgjidhjen e një shoku të rehatshëm në shpirt. Ju duhet të mbikëqyrni ndryshimin e mendimeve që mund të lindin herë pas here në marrëdhëniet tuaja. Marrëdhëniet tuaja do të bëhen më të thellë dhe romantike. Ky vit do të ju ndihmojë të keni një marrëdhënie të mirë në jetën sentimentale.
FINANCAT
Ky vit do të sjellë shpenzime shumë të padëshiruar. Rreziqet tuaja financiare do të jenë në vendet më të larta në krahasim me vitet e fundit. Kursimet tuaja do të zvogëlohet në minimum. Gjithsesi ju duhet të përballoni këto çështje financiare me një gjëndje të mirë. Pasuria juaj e madhe do të jetë ndershmëria dhe puna e vështirë. Likuidimi do të ishte një problem i madh me pasurinë. Investime afat gjatë do të jenë të planifikuara gjatë këtij viti.
SHËNDETI
Shëndeti juaj në përgjithshëm do të ishte mirë në krahasim me periudhën e mëparshme. Nivelet juaja të energjisë do të jenë shumë më të rehatshme. Llojet e reaksioneve alergjike ndaj kimikateve me mjedisin janë më të mundshme . Është koha që të merrni masa për të shmangur të njëjtën gjë pa injoruar çdo paralajmërim . Disa udhëtime aventureske mund të merren për lehtësime shumë të nevojshme nga sprovat e jetës rutinore.
Peshorja   (23.09  –  23.10)
Viti 2014 do të jetë vit i lirë nga gjykimet e mëdha që ju kanë bezdisur vitet e fundit. Ju do të lëvizni në territorin fitimprurës dhe do të keni më shumë liri në jetën tuaj si kurrë më parë. Do të jetë koha për të lëvizur përtej kufijve tuaj.Një dritë e brendshme do t’iu udhëheq përmes rrjedhës së këtij viti. Gjatë këtij viti, ju nuk do të të ndikoheni nga të tjerët. Tani është koha kur ju duhet të jeni në gjendje për të bërë gjykime të urta të cilat kanë të bëjnë me jetën tuaj.
KARRIERA
Karriera juaj këtë vit do të ketë një ekspozim global në lidhjet nga të gjitha anët. Një periudhë shumë pozitive në sektorin tuaj profesional do të vij për ju në gjysmën e parë të vitit. Ata që janë në profesione kërkimore me bazë do të fitojnë kredinë e tyre paraprake që në fillimin e këtij viti. Ju do të jeni në gjendje të provoni temperamentin tuaj dhe aftësitë në këtë periudhë kohore shumë të papritur nga kolegët tuaj. Mundohuni që të planifikoni më mirë në territorin e panjohur.
DASHURIA
Kjo është një kohë kur ti e kupton që jeta e dashurisë nuk është gjithmonë rozë sa duket të jetë. Ju duhet të bëni një akt balancues për të mbajtur marrëdhënien ekzistuese në krahun tuaj. Duhet të ketë një ndryshim në qasjet tuaja emocionale dhe romantike për suksesin në këtë fushë. Mos i mbani dëshirat tuaja të brendshme për zemrën tuaj, por lëreni veten tuaj të lirë për të ndarë ndjenjën tuaj me të dashurin tuaj. Kjo gjë do të sjellë një ndryshim të madh në jetën tuaj të dashurisë. Gjysma e parë e vitit do të sjellë lajme të mira në çështjet tuaja në dashuri. Përçarjet dhe pengesat do të jetë me bollëk në gjysmën tjetër. Rrini në idealet tuaja dhe përqëndrohuni në angazhimin e gjërave dhe jo thjesht tek dëshirat.
FINANCAT
Viti 2014 do të ketë ndikime të forta financiare në jetën tuaj. Ju ndodheni në një fazë të madhe të jetës tuaj në të cilën do të keni shpenzime materiale. Nuk do të keni shumë të ardhura financiare dhe për këtë duhet të bëni kujdes për shpenzimet e panevojshme. Shmangni të gjitha vendimet financiare afatgjata gjatë këtij viti.
SHËNDETI
Shëndeti nuk do të jetë dhe aq i mirë gjatë vitit 2014. Mënyra juaj e tanishme e jetesës dhe zakoneve u duhet një riorganizimi i përgjithshëm sa i përket shëndetit. Ju duhet të frenoni dëshirat tuaja të brendshme dhe kënaqësitë. Menaxhimi i shëndetit do të jetë një detyrë e vështirë për ju gjatë këtij viti. Gjysma e parë e vitit do tju kërkoj një rregjim të rregullt shëndetësor me aktivitete të lidhura. Duhet të jeni të kujdesshëm me detyrat tuaja aventureske dhe të vështira. Problemet që lidhen me kockat dhe muskujt janë parashikuar për këtë periudhë kohore. Prandaj kini kujdesin e duhur për aktivitetet tuaja fizike.
Akrepi (24.10  –  22.11)
Viti 2014 do të sjellë surpriza të reja për të gjithë akrepët. Një periudhë përgjithësisht inkurajuese do të jetë për të gjithë ju. Ju duhet të jeni të vetëdijshëm për ndryshimet që ndodhiin rreth jush për të ecur përpara në jetë. Detyra sfiduese do të vijnë npër ju dhe ju do të keni nevojë për t`i trajtuar ato me guxim duke shmangur vetëkënaqësitë dhe zvarritjet e të të gjitha llojeve. Jepini përparësi ambicieve tuaja dhe idealet në jetë.Ju do të jeni në gjendje të gjeni përgjigje për disa nga pyetjet tuaja pa përgjigje që ju kanë bezdisur për mjaft kohë më parë. Nuk do të jeni në harmoni të përkryer në jetën tuaj por paqja do të mbizotërojë në fund.
KARRIERA
Ky është një vit kur projektet e reja që keni filluar vitin që shkoj në këtë vit mund të shohin dritën e diellit. Vendosni në përpjekjet tuaja dhe angazhimin për të lënë ambiciet tuaja që të marrin krahë të reja. Komunikimi më i mirë do të ishte pika kyçe në fushën e karrierës në këtë kohë të jetës suaj. Disa ndryshime të karrierës do tju bëjnë thirrje për ndryshime të mëdha në rutinën tuaj.
DASHURIA
Jeta juaj në dashuri gjatë rrjedhës së vitit 2014 do të bëhet edhe më e fortë dhe sentimentale. Gjysma e parë e vitit do të jetë shumë e rëndësishme në këtë fushë për akrepët. Lërini që kënaqësitë dhe emocionet të ngrohin marrëdhënien tuaj. Pasioni pa asnjë lloj arsye do të jetë verbues në një afat të gjatë. Prandaj kini kujdes në marrëdhënien tuaj gjatë këtij viti. Mos lejoni që të ketë grindje mes jush dhe partnerit tuaj. Një periudhë intensive është parashikuar në fund të vitit.
FINANCAT
Ky vit do të paraqesë një periudhë të mirë financiare në sajë të vendosmërisë tuaj dhe guximit për të arritur një gjë të tillë. Ju do të jeni në gjendje të paraqisni një qëndrim të përgjegjshëm në fushën e financave në këtë kohë. Duhet të jeni të përgatitur për të negociuar ndonjë marrëveshje financiare si sipërmarrje që në fillim të vitit. Gjysma e parë e vitit do të lundrojnë pa probleme, por gjysma më vonë mund të paraqesi vështirësi serioze financiare.
SHËNDETI
Shëndeti juaj në përgjithësi do të jetë i mirë gjatë këtij viti. Aftësitë dhe shfaqjet tuaja do të rriten në fillim të vitit dhe nuk do të keni shumë qëndrueshmëri fizike dhe mendore. Megjithatë disa probleme nervore kanë të ngjarë të shfaqem rreth pjesën së mesme të vitit. Disa shpenzime mjekësore të lidhura me anëtarët e familjes suaj do të drejtohen drejt xhepit tuaj.
Shigjetari  (23.11   –   21.12)
Ky është një vit kur ju do të jeni në gjendje të sillni në jetë ëndrrat tuaja në idealet e jetës. Ndryshime të mëdha janë të mundshme në stilin e jetës tuaj gjatë rrjedhës së vitit. Sigurohuni që t`iu ndihet zëri në vendime të rëndësishme që do të merren në shtëpi. Në të vërtetë ju do të përballeni me pengesa të caktuara, por lereni frymëzimin tuaj të veprojë.Lërini mënjanë kujtimet e kaluara dhe kështu ato nuk do t`iu ndjekin më. E shkuara është e shkuar. Jeta juaj shoqërore do të angazhohet plotësisht me kontaktet që do tju vijnë nga të gjitha anët. Zgjedhjet tuaja personale në jetë do të jenë shumë të vështira për t`i trajtuar gjatë kësaj periudhe kohore. Kini besim në veten tuaj dhe lërini veprimet të rrjedhin me shpejtësi duke marrë lirinë e plotë. Kini besim në instinktet tuaja gjatë kësaj pjese të jetës.KARRIERA
Kjo do të jetë një periudhë shumë me fat për sa i përket pasurisë suaj. Do të keni një lundrim të qetë në frontin tuaj profesional pa pengesa të mëdha. Kontakte të rëndësishme do të vendosen në fushën e karrierës tuaj gjatë këtij viti. Disa çështje ligjore mund të vijnë në rrugën tuaj rreth mesit të vitit. Duhet të jeni të përgatitur për ta trajtuar këtë me kujdes të dyfishtë.
DASHURIA
Këtë vit jeta juaj në dashuri do të jetë normale ashtu si një rutinë. Ju do të ushqeni marrëdhënie të gjatë dhe të qëndrueshme në këtë periudhë të jetës tuaj. Por nuk do të keni nevojë për ndryshime të mëdha në interesat tuaja të dashurisë. Duhet që të siguroni në këtë periudhë që ju nuk e bëni të ndihet i pasigurt partneri juaj në këtë pjesë të jetës suaj.
FINANCAT
Financat këtë vit do të jenë të diskutueshme për ju. Do të gjeni këtë vit të gjitha rrugët për të bërë më shumë para. Nuk do të keni shpenzime lidhur me zhvendosjen, duke blerë një shtëpi ose riorganizimin e një ekzistuese. Shikojini financat tuaja në një afat më të gjatë dhe planifikoni financat tuaja në përputhje me rrethanat. Do të përpiqeni të shmangni të gjitha shpenzimet e panevojshme financiare që vijnë në rrugën tuaj gjatë këtij viti. Gjysma e dytë e vitit do të sjellë në rrjedhën tuaj shumë të ardhura.
SHËNDETI
Gjatë gjithë këtij viti shëndeti juaj në përgjithësi do të jetë i mirë. Por kjo nuk përjashton shfaqjen e sëmundjeve të vogla shëndetësore herë pas here. Ato do të jenë mjaft të pashmangshme tani. Duhet të përqëndroni vëmendjen në dietën tuaj. Kjo është një kohë e mirë për të eksperimentuar në pamjen tuaj.
Bricjapi (22.12  –  20.01)
Viti 2014 do të ketë faktor që do të ndiheni mirë. Gjërat do të shkojnë jashtë favorit tuaj tani për tani. Megjithatë ju duhet të përqëndroheni në shqetësimet e marrëdhënieve familjare. Kjo është një kohë e mirë për të marrë pushime të gjata pasi do të keni shumë nevojë për to gjatë vitit 2014. Gjatë këtij viti do të jeni të frymëzuar për të bërë gjëra më të mëdha dhe më të mira në jetë. Mundohuni të zgjidhni çdo detaj të marrëdhënies suaj me të tjerët pasi jeni të paqartë me ata dhe me ato që kërkoni të bëni. Ky vit për ju do të jetë i lehtë për të marrë vendimet tuaja të cilat do të përfundojnë gjithmonë për mirë. Viti që latë pas ishte një vit jo i suksesshëm si nga ana financiare ashtu edhe në dashuri për shkak të natyrës suaj jobesuese për realizimin e dëshirave me një fund të lumtur. Ky vit do të finalizoj ndjenjat tuaja pa patur frikë.
Sigurisht do të keni konflikte të brendshme dhe tensione në jetën tuaj personale. Ju duhet të mësoni për t`i balancuar gjërat në jetë dhe për t`i dhënë përgjigje atyre që ju rrethojnë.
KARRIERA
Viti 2014 në jetën tuaj profesionale nuk do të sjellë një shtrat me trëndafila si gjithmonë. Konfliktet e të gjithave llojeve do të lindin herë pas here në këtë fushë. Duhet të merrni leje që të rikuperoni veten kohë pas kohë pasi puna juaj në ekip mund tju sjellë pengesa me ambiciet tuaja.
DASHURIA
Jeta juaj në dashuri këtë vit do të pasurohet më shumë nga ajo që kishit menduar ndonjëherë. Partneri juaj do të jetë një burim i mirë frymëzimi për ju. Këtë herë ju mund të ndjeni se nuk mund t`i kontrolloni emocionet tuaja dhe shqisat. Do të jeni i hapur për dialogje dhe shkëmbimin e ideve me partnerin. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të kuptuar konceptin e dashurisë, marrëdhëniet dhe pasojat e saj. Vetëm ju do të jeni në gjendje për të hapur dyert e një marrëdhënie të lënë pas në kohë e cila do të bëhet më e fortë se kurrë. Parashikimi tregon për ty se do të jeni më të lumtur se kurrë.
FINANCAT
Gjatë këtij viti do të jeni në gjendje të korrni rendimentet e investimeve të bëra vite më parë. Planifikoni financat tuaja edhe më parë dhe për të shmangur më të keqen në zonën tuaj financiare. Kjo është një kohë e prirur kur ju mund të shkoni për blerjen e pasurive të patundshme apo pazare me vlerë të lartë. Statusi juaj social do të rritet në sajë të rritjes suaj financiar gjatë rrjedhës së këtij viti.
SHËNDETI
Nuk do të keni problem serioze me shëndetin mirëpo sëmundjet për shkak të stresit nuk mund të përjashtohet pasi bricjapët i përjetojnë shumë keq situatat. Disa shqetësime mendore dhe frike mund të jenë shqetësimi juaj për këtë vit.
Ujori (21.01  –   19.02)
Ky është një vit kur emocionet tuaja do të jenë më të larta. Ndjenjat do t`iu komandojnë tani për tani. Nuk do të kini shumë sukses në jetën tuaj personale. Jetoni në harmoni me mjedisin rreth jush. Kreativiteti juaj vjen në fillim, por lëreni frymëzimi tuaj të krijoj krahët e reja të ndryshimit. Ju keni të ngjarë të jeni i ngadalshëm dhe i qëndrueshëm në lëvizjet tuaja personale gjatë këtij viti.
Do të keni një mundësi të mirë që jeta juaj të ketë një rrjedhë në këtë vit për progres. Ju duhet dikush pranë që të mbështeteni herë pas herë pasi do të keni nevojë. Do të kërkoni dhe mbështetje tek familja dhe të afërmit për një problem që do të hasni.
KARRIERA
Gjatë vitit 2014 do të keni një paqe dhe qetësi në jetën tuaj profesionale. Mundohuni të sillni në frymëzimi ide të reja në punën tuaj. Tani është koha që ju duhet të shikoni për ata që kanë antipasti për ju në mesin e kolegëve tuaj. Mos u gënjeni nga ana e tyre. Jepini kohë të mjaftueshme jetës suaj personale. Disa promovime dhe rritje financiare janë parashikuar në fund të vitit. Në përgjithësi një vit i pa ngjarje do të jetë për ju në këtë fushë.
DASHURIA
Gjatë këtij viti do të keni paqe dhe harmoni në jetën tuaj në çift. Kjo është koha kur ju mund të gëzoni jetë të plotë me bashkëshortin apo partnerin tuaj. Ekziston një klimë e përzemërt rreth jush. Në qoftë se ju jeni singel ky vit do tju sjellë pranë jush shpirtin tuaj ideal për t`u martuar. Pranoni të vërtetën dhe mos i besoni marrëdhënieve virtuale. Kontakte sociale do të vendosen në mënyrën më të mirë për në këtë vit. Bëni të gjitha përpjekjet për të kuptuar partnerin tuaj dhe qëndroni të përkushtuar për jetën. Gjysma e dytë e vitit do të sjellë një ndjenjë kënaqësie në jetën tuaj të dashurisë.
FINANCAT
Gjatë vitit 2014 financat tuaja do të jenë të mira dhe shumë bekime materiale do të vijnë në rrugën tuaj. Do të bëni shumë blerje. Megjithatë disa probleme janë parashikuar rreth pjesës së mesme të vitit. Disa të ardhura do tju premtoj ky vit gjatë tremujorit të fundit të vitit. Mundohuni të zgjidhni borxhet dhe kreditë sa më shumë të jetë e mundur.
SHËNDETI
Ju do të gjendeni në një formë të mirë përsa i përket shëndetit. Megjithatë disa lloj lodhje mund të të ndjekin. Do të shqetësoheni shumë dhe do të keni emocione, ankth dhe nervozizëm në lidhje me disa letra. Duhet të mereni me punë artistike ose sportive për të mbajtur veten të zënë. Duhet të mbani një skedë të re në dietën tuaj dhe të qëndroni larg lëndëve ushqimore me sheqer dhe yndyrë gjatë kësaj përiudhe. Rreth fundit të vitit mund tju shqetësojnë një sëmundje e lehtë me sytë.
Peshqit (20.02   –   20.03)
Ky vit do të sjellë mirësi, forcë dhe gëzim në jetën tuaj. Një numër jashtëzakonisht i mirë i mundësive do të vijnë në rrugën tuaj. Ju do të jeni në gjendje të merrni përsipër territore të panjohura më parë për ju. Mendimet tuaja të ndryshme së bashku me ndryshimet e mëdha duhet të diversifikohen në portofolin tuaj të interesave. Shkoni jashtë të kaluarës dhe përballuni me botën aktuale me besim dhe energji të re.Ju nuk bëni kompromis kur është fjala për jetën tuaj personale. Ngrini zërin kundër çdo lloj padrejtësie rreth jush. Fati dhe pasuria do të vijnë nga larg për ju. Mos hezitoni për të kërkuar atë që është e juaja sidomos gjatë këtij viti.
KARRIERA
Kjo është koha kur ju do të qëndroni për të marrë njohjen e duhur për punën tuaj të vështirë dhe angazhimin. Fuqia dhe autoriteti do të vijnë natyrshëm për ju në fushën profesionale. Paqja dhe harmonia do të sjellin fuqinë e vullnetit tuaj absolut. Një ngjitje e mirë organizative është premtuar për ju në këtë vit.
DASHURIA
Përvoja të reja dhe eksperimente të reja do të vijnë në jetën tuaj të dashurisë gjatë vitit 2014. Jeta juaj sentimentale do të jetë më interesante se kurrë më parë. Në gjysmën e parë të vitit do të keni trazime të ndjenjave por pjesa e dytë e vitit do të ketë më shumë qëndrueshmëri në ndjenja. Kur diferenca e mendimeve të dalin në pah do të jeni të qetë dhe gjërat do të bëhen siç i kishit dëshiruar. Duhet të flisni hapur me partnerit sepse vetëm kështu do të kuptoni që ndjenjat tuaja do të jenë shumë të mëdha. Beqarët do të gjejnë dashurinë e jëtës së tyre rreth tremujorit të parë të vitit. Nëse tashmë jeni në një marrëdhënie, atëherë kjo është koha për ta bërë partnerin tuaj të kuptojë veten pa i vendosur kushte të rrepta.
FINANCAT
Nuk do të ketë mungesë të rritjes së financave gjatë vitit 2014. Nuk do të ketë shumë rrugë për të rritur të ardhurat tuaja financiare. Nëse jeni të interesuar në blerjen e një shtëpie apo një makine luksoze do të kishte pengesa fillestare. Shanset e mira vijnë në rrugën tuaj rreth pjesën së mesme të vitit. Disa të ardhura përmes marrëveshjeve të pronës janë të mundshme tani për tani.
SHËNDETI
Një periudhë përgjithësisht pozitive e shëndetit ju pret në vitin 2014. Kini kujdes me lëvizjet tuaja fizike dhe mendor. Mos u tregonni shumë të rreptë me dietën tuaj gjatë kësaj periudhe. Ushtrimet fizike dhe dietat shumë të lëngshme janë të rekomanduara për peshqit në këtë vit për të gjithë shëndetin.
Back to top button