Kontakt

  Emer mbiemer:

  Email adresa:

  Titulli:

  Mesazhi juaj:

  Konfirmo që jeni gati për të dërguar?

  Nëse keni problem në kyçje ose jeni të përjashtuar nga AlbaChat , dergoni arsyen qe lexoni, IP adresen si dhe nickun qe perdorni ne chat ne emailin tone [email protected]  dhe ju lutemi shënoni detaje të sakta nëse pritni që t`ju përgjigjemi..

  Emaili juaj duhet te kete keto detaje:

  Pseudonimi/Nickname:DeviL
  IP Adresa juaj:psh: 78.79.80.150 – Ketu mund ta shikoni – IP ADRESA IME
  Arsyen qe lexoni: – Reklamat ndalohen ne kete chat!

  Ose perdorni kontakt formen ne vazhdim duke derguar te njejtat detaje!

   Pseudonimi juaj ne AlbaChat:

   IP adresa juaj:

   Emaili juaj:

   Titulli:

   Mesazhi juaj:

   Konfirmo që jeni gati për të dërguar?

   Per tu kyçur ne Chat me mIRC klikoni KETU!

    

   Back to top button