AlbaChat

Kliko mbi foto per tu lidhur ne Alba Chat

Chatet më të mëdha Shqipëtare

Alba Chat

Chat me Kamer

Dardania Chat

AlbaChat.Us

AlbaChat.it

AlbaChat

AlbaMatrix Chat

Argetohu Chat

Dardania Chat

Shqiperia Chat

Zbavitu Chat

Na konaktoni nëse doni edhe chati juaj të vendoset në këtë listë! Dëshironi të vendosni chatin tonë në faqen tuaj? Vetem vendosni këtë kod! Qe me paraqitjen e internetit, u paraqiten edhe faqet dhe softveret qe na mundesojne shoqerimin tone online dhe zgjerimin e shoqerise. Alba Chat eshte nje vend takim i rinise shqiptare ne internet qe prej 2006 dhe dita dites eshte renovuar dhe mbushur me gjera argetuese qe ndihmojne rinine per te gjetur shoqeri te re dhe poashtu te bisedojne me shoket anembane botes. Gjithashtu ne faqen e AlbaChat tani keni mundesine qe te degjoni edhe Muzik Shqip dhe Muzik Anglishte dhe gjithashtu mund te kerkoni deshiren tuaj muzikore qe do ju plotesohen nga DJ te Radio Zemra. Ejani dhe na vizitoni, besojme qe do ngeleni te kenaqur dhe do na vizitoni perseri pasi te formoni shoqeri qe nuk do e gjeni ne chate tjera, pasi qe stafi i AlbaChat eshte njeri nga stafet me te vjetra sa i perketit chatit ne pergjithsi.

Back to top button