SHBA-të krenare që kanë mike Kosovën

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë krenare që kanë Kosovën një vend mik, ka thënë në Prishtinë, ambasadorja e re amerikane, Tracey Jacobson. Këto komente ajo i bëri në gjuhën shqipe dhe atë serbe, pas dorëzimit të letrave kredenciale te presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga. Jacobson me këtë rast vlerësoi se Kosova ka arritur përparime të jashtëzakonshme që nga shpallja...