Forcat policore në Gostivar arrestojnë trafikantët e drogës

Një aksion i madh i policisë maqedonase ka filluar që nga orët e hershme të mëngjesit në qytetin e Gostivarit ku po bëjnë bastisje dhe arrestime të një grupi kriminel që është marr me trafikimin e drogës. Kështu njoftojnë mediat maqedonase. Zyrtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme brenda ditës do të njoftojnë për detajet e aksionit. 194 total views, no views today