Tuna Sejdiu dhe balada e saj e re

Çift në jetë, por  solo në muzikë. Këngëtarja nga Maqedonia, Tuna Sejdiu, ka vendosur t’u thotë stop bashkëpunimeve me artistë të tjerë tani e tutje. Në albumin që po përgatitet të publikojë, ka dhe një këngë fataliste që e ka nxjerrë nga sirtari pas shumë vitesh. Ndërkohë që po jeton një martesë në fillimet e saj me Rilindin, Tuna vendos të këndojë baladën më të...