Erdogan përdor Ballkanin si dëshmi të fuqisë së tij

Ndërsa Kryeministri Rexhep Tajip Erdogan u përball me protesta masive në qytetet anembanë vendit, njerëzit në disa vende të Ballkanit dolën të tregojnë mbështetjen e tyre për kryeministrin. Në një takim pro-qeveritar të organizuar nga Partia për Drejtësi e Zhvillim (AKP) në pushtet, Erdoan falënderoi mbështetësit ndërkombëtarë të tij për solidaritetin e tyre. “E dëgjoftë...

Rexhep Tajjip Erdo?an do e djegi gjithë Ballkanin në qoft se mi prekni Shqiptarët (Video)

Rexhep Tajjip Erdo?an ka kërcnuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe gjithë Ballkanit nëse të drejtat e Shqiptarëve nuk merren parasysh. [wp-like-locker] Kryeministri turk Erdo?an në një intervistë për kanalin shteteror turk deklaron se Turqia do të mbështesë vellezërit shqiptarë nëse do jetë e nevojshme edhe me trupa ushtarake. Ai shtoi më tej se populli shqiptar ka të drejten...