PDSH shpalli listat për deputetë

Partia Demokratike Shqiptare të mërkurën në konventën zgjedhore shpalli kandidatët për deputetë. Në njësinë e 1-rë zgjedhore bartës të listës për deputetë janë: Bekim Fazliu, Azem Sadiku, Hava Ademi; në njësinë e 2-të janë:Orhan Ibrahimi, Eset Rama dhe Vlera Ejupi; në njësinë e 3-të është: Iljaz Mehmeti; në njësinë e 5-të është: Zijadin Sela, Ibrahim Qoku dhe Sebehate...