LajmeMaqedoniaPolitika

PDSH shpalli listat për deputetë

Partia Demokratike Shqiptare të mërkurën në konventën zgjedhore shpalli kandidatët për deputetë.

Në njësinë e 1-rë zgjedhore bartës të listës për deputetë janë: Bekim Fazliu, Azem Sadiku, Hava Ademi; në njësinë e 2-të janë:Orhan Ibrahimi, Eset Rama dhe Vlera Ejupi; në njësinë e 3-të është: Iljaz Mehmeti; në njësinë e 5-të është: Zijadin Sela, Ibrahim Qoku dhe Sebehate Ajroska dhe në njësinë e 6-të janë: Menduh Thaçi, Arbër Xhaferi, Merale Ferati, Imer Aliu, Gazmend Aliu, Sadije Iljazi, Arifikmet Xhemaili, Sheval Memishi, Laura Beqiri, Agron Zeqiri, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button