Pikturoi njëkohësisht në tri vende të ndryshme (Video)

Artisti austriak, Alex Kiessling, ka vizatuar njëkohësisht tri piktura në tri vende të ndryshme evropiane, falë robotëve që kanë imituar secilën lëvizje të tij. Daily Mail njofton se vet artisti ishte në Vjenë, ndërsa robotët kanë vizatuar në Londër dhe në Berlin me ndihmën e transmetimit satelitor. “Pikturat që i kanë bërë robotët janë pjesë e origjinalit që kam vizatuar...