TeknologjiVIDEO

Pikturoi njëkohësisht në tri vende të ndryshme (Video)

Alex KiesslingArtisti austriak, Alex Kiessling, ka vizatuar njëkohësisht tri piktura në tri vende të ndryshme evropiane, falë robotëve që kanë imituar secilën lëvizje të tij.

Daily Mail njofton se vet artisti ishte në Vjenë, ndërsa robotët kanë vizatuar në Londër dhe në Berlin me ndihmën e transmetimit satelitor.

“Pikturat që i kanë bërë robotët janë pjesë e origjinalit që kam vizatuar unë, prandaj e plotësojnë atë”, ka deklaruar Kiessling.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuara

Close
Close