Xherdan Shaqiri bëhet sikur agjëron dhe pin vere!

FOTO-LAJM:  Burime të zemra.org kanë siguruar këtë foto të shtirur të Xherdan Shaqirit i cili shtiret sikur agjëron. Në foto mund të shikoni se ai sapo ka pirë një shishe verë Cabërnet Francez. Kjo është hera e dytë që shikohet se Xherdani nuk agjëron pasi edhe gjatë ndeshjes me Gjermaninë piu ujë gjatë një pauze. /zemra.org #Xherdan Shaqiri duke pritur iftarin, Shaqa jonë...