Lajme

Xherdan Shaqiri bëhet sikur agjëron dhe pin vere!

Xherdan Shaqiri FOTO-LAJM:  Burime të zemra.org kanë siguruar këtë foto të shtirur të Xherdan Shaqirit i cili shtiret sikur agjëron. Në foto mund të shikoni se ai sapo ka pirë një shishe verë Cabërnet Francez.

Kjo është hera e dytë që shikohet se Xherdani nuk agjëron pasi edhe gjatë ndeshjes me Gjermaninë piu ujë gjatë një pauze. /zemra.org

#Xherdan Shaqiri duke pritur iftarin,
Shaqa jonë gjak shqiptari

Sqarim (kjo nuk eshte verë eshte uthull e zezë kjo dmth se kush e ka akuzuar ka hyre ne gjunah!!)

Show More

Related Articles

Back to top button