Shakira koncert në Tiranë, për 100 vjetorin e Pavarësisë

Qeveria shqiptare pasi nuk arriti rreth dy vjet më parë me sjelljen e një emri të famshëm botëror në muzikë, ka nisur negociata për të sjellë në Shqipëri, në kuadrin e 100 vjetorit të Pavarësisë, këngëtaren e njohur Shakira. Madje po tentohet që Shakira të këndojë në Tiranë një këngë dedikuar 100 vjetorit të Pavarësisë. E gjithë kjo do t’i kushtonte Komitetit Ndërministror...

Ky është thesari i Brazilit (Video)

Në shtetin më të madh të Amerikës Latine, Brazil po zhvillohet gara më interesante e parë kohëve të fundit Vajza nga mbarë vendi po shtyhen se kush e ka prapanicën më të mirë. Konkursi ka zgjuar reagime të shumta në këtë shtet, e sidomos një pozë e bukurosheve në stilin e “Darkës së Fundit” të Da Vincit. Gjithsesi, tashmë janë zgjedhur 15 më të mirat, dhe ajo që do...