VIDEO

Ky është thesari i Brazilit (Video)

Në shtetin më të madh të Amerikës Latine, Brazil po zhvillohet gara më interesante e parë kohëve të fundit

Vajza nga mbarë vendi po shtyhen se kush e ka prapanicën më të mirë. Konkursi ka zgjuar reagime të shumta në këtë shtet, e sidomos një pozë e bukurosheve në stilin e “Darkës së Fundit” të Da Vincit.

Gjithsesi, tashmë janë zgjedhur 15 më të mirat, dhe ajo që do të krenohet më së shumti me të pasmet e saj në Brazil do të dihet se shpejti pas mbajtjes së spektaklit “Miss Bumbum Brasil”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button