Australian Open, Murray të ruajë nderin britanik

Pesë përfaqësues britanikë janë përshëndetur nga Australian Open që në ditën e parë të garës në Melbourne, në turneun e parë sezonal Grand Slam. Heather Watson, Anne Keothavong, Elena Baltacha, Laura Robson dhe James Ward u eliminuan, madje pa fituar asnjë set. Ishte hera e parë pas vitit 1992 që britanikët merrnin pjesë me aq shumë tenistë në ndonjë Grand Slam turne (përveç...